OVER MEZELF

De gitaar is mijn grote passie! Al van jongs af aan maakten al die bekende gitaristen enorm veel indruk op me, en toen ik zo rond mijn twaalfde op les mocht, wist ik het zeker; dit was het helemaal!

Op het Utrechts Conservatorium studeerde ik klassiek gitaar en behaalde aantekeningen voor elektrisch gitaar en ensembleleiding. Ik volgde masterclasses bij David Russell en Hubert Kappel. Verder heb ik veel ervaring opgedaan in diverse ensembles en bandjes en vorm al jaren een klassiek gitaar duo met mijn conservatoriummaatje van destijds.

Gedurende de jaren heb ik me verdiept in diverse genres en een brede repertoirekennis opgebouwd waardoor je in mijn lessen alle kanten op kunt; klassiek, pop, jazz, theorie, akkoordenleer of allerlei combinaties. Ik pas mijn methodiek graag aan op jouw wensen.


Muziek maken is een van de leukste hobby's die ik kan bedenken en er is zo ontzettend veel mooi repertoire om te spelen. Als ik ook maar een stukje van mijn eigen plezier en enthousiasme voor de gitaar kan overbrengen, wil je nooit meer iets anders en raak je, net als ik, VERSLAAFD!